Nola in de jungle

31.05.2022 | Nola viert feest!

Deze week vieren wij feest en willen wij graag onze mascotte Nola aan jullie voorstellen. Wij hebben een nieuw zwemconcept ontwikkeld waarbij de kinderen op een leuke en speelse manier met Nola op avontuur gaan en worden meegenomen in zeeën en wateren.

In iedere zee of water moet de kinderen iets kunnen om weer verder te mogen reizen naar het volgende avontuur. Als dat lukt, krijgt het kind een verrassing en een sticker met een QR-code voor op de interactieve schatkaart. De QR-code kunnen de ouders samen met hun kind scannen met een tablet of mobiele telefoon. Achter iedere QR-code zit een filmpje of een avonturenluisterverhaal van Nola, passend bij het water of de zee waarin het kind zwemt.

Het kind gaat zwemmen in een ondiep beekje in het tropisch regenwoud in Sri Lanka, een riviertje in Zuid-Afrika, de moerassen in de Everglades en de Atlantische Oceaan. Vervolgens gaat het kind schatduiken in de Caribische Zee en duikt daar zijn of haar eigen schat op: het Nationaal Zwemdiploma-A.

Vervolgens kan het kind nog verder zwemmen in de Indische Oceaan en in de Amazonerivier voor het Nationaal Zwemdiploma-B en -C.

Tijdens de feestweek is Nola aanwezig bij de zwemlessen en is het gebouw mooi versierd met de kleurplaten van de kinderen. Ook de zwemlessen krijgen een feestelijk tintje, wat dat is verklappen we nog niet.

Na de les krijgen de kinderen de schatkaart en alle verrassingen en stickers van de zeeën en wateren die al zijn behaald. Natuurlijk is er ook nog iets lekkers.

Wij vinden het super leuk om dit samen met jullie te vieren.

P.s. willen jullie de kleurplaten uiterlijk 29 mei weer inleveren? De mooiste drie kleurplaten worden beloond met een klein prijsje.